tag:blogger.com,1999:blog-7463796770937532762.post4399252734483215412..comments2023-02-19T12:13:48.280+01:00Comments on Culinaricum: Zöldspárga rizottó, ahogy még sose…Culinaricumhttp://www.blogger.com/profile/12041357734091245892noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7463796770937532762.post-67531380346607220532012-06-05T07:24:44.934+02:002012-06-05T07:24:44.934+02:00Köszönöm szépen a hozzászólást, igazán megtisztelő...Köszönöm szépen a hozzászólást, igazán megtisztelő! Az ementáli azért került bele, mert egyszerűen az volt itthon, de valóban nem ér fel a parmezánnal :-))Rosenmayer Andrásnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7463796770937532762.post-35374309755245890432012-06-04T08:48:31.013+02:002012-06-04T08:48:31.013+02:00Azon kívül, hogy én csakis az első felöntésre, de ...Azon kívül, hogy én csakis az első felöntésre, de mndig használok bort bele és hogy soha nem szeretném ementálival csinálni, majdnem pontosan követed a klasszikus jó receptet, amit én is szoktam. Mondjuk én soha nem reszelek hagymát, de ez abszolút részletkérés.<br />Viszont amit mindig szoktam: a spárgának a kicsire felvágott részeit is épp csak megbuggantom a forró vízben, ah tényleg zsenge, akkor pedig még ezt sem teszem, hanem az első "kör" után, tehát amikor a bor elfőtt, akkor direktbe teszem bele a rizottóba. Kicsit túlmegy ugyan a végére, de az ízét teljes egészében ide adja majd bele. A roppanósra hagyot spárgafejeket pedig én csakis az utolsó vaj-parmezán lökettel teszem bele, az a hő épp elég szokott neki lenni és megmarad a frissessége. <br />Örömétel! :)Harmath Csabahttp://ahacat.hunoreply@blogger.com