tag:blogger.com,1999:blog-7463796770937532762.post8850684679361898816..comments2023-02-19T12:13:48.280+01:00Comments on Culinaricum: A bakhátak királynőjeCulinaricumhttp://www.blogger.com/profile/12041357734091245892noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7463796770937532762.post-53125771571605048742011-05-25T19:11:23.275+02:002011-05-25T19:11:23.275+02:00Kedves Kf! Azt hiszem egyértelmű, hogy miért nem a...Kedves Kf! Azt hiszem egyértelmű, hogy miért nem ajánlok konkrét borokat, gondolom sejted miért...Rosenmayer Andrásnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7463796770937532762.post-4289841660212480912011-05-25T16:37:24.314+02:002011-05-25T16:37:24.314+02:00Visszatérő dolog, hogy nem ajánlasz valami konkrét...Visszatérő dolog, hogy nem ajánlasz valami konkrét bort, konkrét borvidékről konkrét pincétől. Szerintem pedig ezzel még jobbak lennének a bejegyzések.KFnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7463796770937532762.post-28010533574390919922011-05-22T17:38:16.407+02:002011-05-22T17:38:16.407+02:00Nemsokára angolszalonnás változatban is lesz...Nemsokára angolszalonnás változatban is lesz...Rosenmayer Andrásnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7463796770937532762.post-24852982933990252672011-05-19T10:35:38.876+02:002011-05-19T10:35:38.876+02:00@ Névtelen
Ezt a változatot már mi is kipróbáltuk,...@ Névtelen<br />Ezt a változatot már mi is kipróbáltuk, és valóban nagyon finom. A somlói borok pedig alapvetően jól illenek a spárgához...Culinaricumnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7463796770937532762.post-32421024615226270122011-05-18T19:51:59.333+02:002011-05-18T19:51:59.333+02:00Én nagyon kedvelem , ha üvegtálban sajtcsőben süld...Én nagyon kedvelem , ha üvegtálban sajtcsőben süldögél egy kis huncut sonka társaságában!<br />..Na ehez jöhet valami fincsi somlói borocska!!!!!!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7463796770937532762.post-22182490903469681822011-05-18T09:50:38.162+02:002011-05-18T09:50:38.162+02:00Köszi Csabi, hogy megosztottad velünk! Igazán reme...Köszi Csabi, hogy megosztottad velünk! Igazán remek és kreatív. Ebben az esetben jól csúszhat hozzá egy rozé...Rosenmayer Andrásnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7463796770937532762.post-76601712842697458702011-05-18T08:50:10.674+02:002011-05-18T08:50:10.674+02:00Nálunk Finno.ban is spárgaörület van ilyenkor. Szi...Nálunk Finno.ban is spárgaörület van ilyenkor. Szinte minden profi vendéglö rendez spárga-hetet. Minden boltban lehet MAGYAR spárgát venni- érdekes módon az a legdrágább (spanyolt, görögöt, peruit árulnak még, a Lidlben németet). Az én kedvencem zöld spárgából készül: óvatosan kicsit meghámozom, picit cukros-citromos-csöpp sós vízben megfözöm- de a víz ízesítése nem kötelezö. Kettöt-hármat megfogok, beletekerem egy szelet párma sonkába (lehet más sonka, pl. Schwarzwaldi is, csak vékony legyen és kicsit zsíros). Aztán jöhet a grill :-) Nyami!Csaba Rajnainoreply@blogger.com