Az jutott eszünkbe, hogy első albumunk témájának
az indulás időszakát választanánk. Egybe szerkesztenénk az első év képeit,
receptjeit, hozzászólásait, és egy merőben új, de lapozható, olvasható, nézhető
formában adnánk közre. Ebben persze van némi nosztalgia is, és sokszor nagy
mosoly, mert hát igazi szárnypróbálgató időszak volt ez. Persze ezt is vállalni
kell, s örömmel adjuk közre, még ha az akkori képek, receptek nem is tükrözik a
jelent. Ez volt a kezdet, ebből lett az, ami most a Culinaricum. Ezért hát örömmel
jelentjük, hogy március 1.-én megkezdődtek első gasztroalbumunk munkálatai! A
cím még egyelőre kérdés, meg aztán, ha lenne, sem szeretnénk elárulni, legyen
inkább későbbre is meglepetés. Válogatjuk a címlaphoz illő fotókat is, eddig a
legesélyesebb ez a zöldborsós kép. Reméljük, örömmel fogadjátok majd.
A
megjelenés időpontja: május 1. !
Természetesen
most is várjuk véleményeiteket, hozzászólásaitokat, ötleteiteket...
Falusi vendéglátóként minden kulináris gyönyörűséget szívesen olvasunk és osztunk meg magunk is vendégeink körében:))
VálaszTörlésKedves Zsuzsa! Köszönjük kedves szavaidat, remélem valamivel mi is hozzájárulhatunk vendégeitek öröméhez .-)
VálaszTörlés