Hát ez a dátum is eljött, az oldal kilépett csecsemő
korából! Megvallom őszintén, mikor elindult az egész, sok kétség volt bennem:
lehet-e rendszeresen csinálni, lesz-e mindig mondanivaló, energia a
frissítésekre, főzésekre. Lett…
A 2010-es indítás amolyan szárnypróbálgatás volt, rá egy évre indultunk be olajozottan. 2012-ben sok minden történ, átléptünk egy
küszöböt, egyre többen ismertek meg minket. Az idei esztendő pedig szerintünk
idáig a legsikerültebb lett. Megjelent első albumunk, "Kiskonyhai örömfőzés" címmel, s ez volt az első teljes év, amit már teljes egészében ketten
csináltunk végig. 2013 talán legizgalmasabb történése, hogy egyre
többet kísérletezünk alapanyagokkal, ízekkel. Szeretnénk rátalálni a saját
stílusunkra, reméljük, jó úton járunk.
A nézettség így bővült 2013-ra (Top 10 ország):
Magyarország
|
80635
|
Egyesült Államok
|
5787
|
Oroszországi Föderáció
|
1985
|
Románia
|
1953
|
Németország
|
1415
|
Szlovákia
|
953
|
Ausztria
|
752
|
Egyesült Királyság
|
662
|
Szerbia
|
350
|
Kanada
|
126
|
2013-ban – eddig – 104 bejegyzés látott napvilágot. Ebből
is látszik, nem az egyre sűrűbb posztolások, gyakoribb megjelenések jelentik
már a fő irányt. Szeretnénk kevesebbet, de egyre jobbat, tényleg olyan
frissítéseket, hogy valóban mély tartalma legyen a cikkeknek, recepteknek. Újdonságként megjelent konyhánkon a guava, a datolyaszilva, a
csicseriborsó, a nyelvhal, a rizstészta és a szarvasmáj, hogy csak egy párat
említsek.
Megint csak, köszönjük mindenkinek, aki időt szánt arra,
hogy meglátogasson minket. Mély hála azoknak, akik bármilyen helyen kommentben
is kifejezik a véleményüket, tudjuk, hogy ez igazi törődést jelent. Mindenkinek
nagyon köszönjük!
2011: Egy éves a Culinaricum!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése