Menüpontok

2013. március 4., hétfő

Culinaricum gasztroalbum

Amióta a Culinaricum létezik, mindig is szerettünk volna, valami összefoglalót, albumot, kis könyvecskét szerkeszteni, s ezzel olvasóinknak kedveskedni. Ehhez persze kellett idő, tapasztalat, s igazából az elején még mi sem tudtuk hová vezet majd az egész. Vártunk, egészen mostanáig…

Az jutott eszünkbe, hogy első albumunk témájának az indulás időszakát választanánk. Egybe szerkesztenénk az első év képeit, receptjeit, hozzászólásait, és egy merőben új, de lapozható, olvasható, nézhető formában adnánk közre. Ebben persze van némi nosztalgia is, és sokszor nagy mosoly, mert hát igazi szárnypróbálgató időszak volt ez. Persze ezt is vállalni kell, s örömmel adjuk közre, még ha az akkori képek, receptek nem is tükrözik a jelent. Ez volt a kezdet, ebből lett az, ami most a Culinaricum. Ezért hát örömmel jelentjük, hogy március 1.-én megkezdődtek első gasztroalbumunk munkálatai! A cím még egyelőre kérdés, meg aztán, ha lenne, sem szeretnénk elárulni, legyen inkább későbbre is meglepetés. Válogatjuk a címlaphoz illő fotókat is, eddig a legesélyesebb ez a zöldborsós kép. Reméljük, örömmel fogadjátok majd.

A megjelenés időpontja: május 1. !

Természetesen most is várjuk véleményeiteket, hozzászólásaitokat, ötleteiteket...

2012-ben írtuk: Böjti saláta
2011-ben írtuk: Spenótos-magos burgonya 


2 megjegyzés:

  1. Falusi vendéglátóként minden kulináris gyönyörűséget szívesen olvasunk és osztunk meg magunk is vendégeink körében:))

    VálaszTörlés
  2. Kedves Zsuzsa! Köszönjük kedves szavaidat, remélem valamivel mi is hozzájárulhatunk vendégeitek öröméhez .-)

    VálaszTörlés