Menüpontok

2012. április 28., szombat

Food Revolution Day 2012

Ma a Culinaricum is csatlakozott a világméretű Food Revolution Day mozgalomhoz. Május 19-re tehát mi is készülünk, ha pedig egyetértetek a kezdeményezéssel, Ti is csatlakozzatok, hogy még fontosabb, még emlékezetesebb legyen ez a nap!
 

„Ha nem is tervezed, hogy május 19-én egy kellemes étteremben fogod elfogyasztani a Food Revolution Menüdet, akkor is kifejezheted szolidaritásodat azzal, hogy szombat este Food Revolution Vacsorát készítesz a családnak.


Ami tilos: bármiféle feldolgozott élelmiszer használata, és lehetőleg (nem kötelező) helyi alapanyagokat kell használnod - vagyis a piacon, mosolygós néniktől és bácsiktól kellene beszerezned az összetevőket:)

Ami ajánlatos: Minél több fotót készíteni és feltölteni az oldalra, hogy megoszthassuk az ötletekeinket és élményeinket.

Vajon lesz 1000 ember Magyarországon, akik május 19-én Food Revolution Menüt fognak vacsorázni??? Segíts, hogy sikerüljön!!!



Nincs ötleted? Lopj a Food Revolution Receptes oldalról: www.jamieoliver.com/us/foundation/jamies-food-revolution/recipes 

Hogy érdekesebbé tehesd ezt a vacsorát, töltsd le a FoodRev logókat, bannereket, ebook-okat: www.foodrevolutionday.com/downloads 

Jamie Oliver feldolgozott ételek ellen szóló petícióját pedig itt írhatod alá:
www.jamieoliver.com/us//foundation/jamies-food-revolution/sign-petition 

Ha pedig a barátaiddal szeretnél egy jót enni, rendezzetek egy vacsora-partyt! Itt regisztrálhatsz ingyenesen, hogy a világ is tudjon a Te vacsorapartidról:www.foodrevolutionday.com/host-a-dinner-party.html