Menüpontok

2013. december 17., kedd

Visszatekintés indul!

Mostantól kicsit visszanézünk... Elég régóta tervezgettük már, hogy a blog első időszakából újra és újra megosszunk Veletek egy-egy jól sikerült bejegyzést. Reméljük, ismét elnyeri tetszéseteket.

Mostantól tehát időnként ismétlünk egy-egy receptet, témát, s – talán kissé átszerkesztve – újra közreadjuk. Az idei évtől egyébként is mindig egy linken visszakereshetitek, hogy egy, két vagy három esztendővel ezelőtt, az adott napon milyen bejegyzések voltak az oldalon. Tudjuk, az olvasók alapjában véve kényelmesek, nem igazán szeretnek keresgélni, túl hosszan böngészni, így mindig kéznél lesz egy-egy régebbi bejegyzés.
Ez persze nem azt jelenti, hogy az új ételekkel, posztokkal leállnánk,  ezen a téren minden változatlanul megy tovább. A régiek ismétlésével Ti is megítélhetitek, mennyit változott, fejlődött az oldal.
Mint most is, természetesen várjuk észrevételeiteket, véleményeiteket, esetleg javaslataitokat is. Mindenre nyitottak vagyunk, sőt egy-egy konkrét javaslatot is szívesen fogadunk. 
Így hát érdemes minket továbbra is követni, a blogot rendszeresen felkeresni. Lehet, hogy éppen valamelyikőtök kedvence kerül fel az oldalra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése